« Mitt bajbajpartyGod morgon, Sverige! »

Panikångest?

2003-06-28

  12:00:00, av Tiny   , 267 ord  
Kategorier: Blogg

Panikångest?

Vi börjar dagens skrivande med en svordom..FAN...min framtid ser inte längre ut som jag tänkt mig.

Kom hem från jobbet igår och mycke riktigt ligger där papper från Work ´n travel, men en liten detalj hade dock ändrats...Nu höjer vi plötsligt summan över hur mycket pengar som krävs för att få komma in i landet...JAG HAR INTE TILLRÄCKLIGT..jo kanske, men då måste jag sluta leva (äta, bo, umgås) fr o m nu. suck..

Jag fick panik av värsta sort. Skulle ta tag i tvätten men blev sittande i ett hörn och skakade, jag blev riktigt rädd för mitt beteende. Jag försökte intala mig själv att det löser sig, att det bara handlar om att skjuta på resan lite, jobba och spara lite mer pengar. Men det gick inte..vaknade ett 20-tal ggr i natt (om jag ens somnade) och bara skakade och mådde skit. ALLA grannar hade dessutom fest runt om kring mig.

Varför? detta är väl inte så jävla farligt? Nej det är det inte, men nu var jag så inkörd på att jag skulle resa 10 augusti att inget annat var tänkbart, men att jag skulle reagera så här, det trodde jag då aldrig.

Vaknade i morse och kände mig mycket bättre, det känns plötsligt skönt att ta det lungt i stället. Komma hem till Arvika och ta det lungt, lite längre än jag tänkt mig bara...konstig man är.

Sitter nu på internetcafe i stan och inväntar kvällen, vädret suger dock, men plan 2 blir Rockbaren och det är inte illa det heller...haha..

hrm..lite yoga nu vore inte dumt.

No feedback yet

Augusti 2020
Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sök

  XML Flöden

powered by b2evolution free blog software