« Hemma...Söta arbetskamrater »

Jag har fått jobb...

2003-07-02

  12:00:00, av Tiny   , 330 ord  
Kategorier: Blogg

Jag har fått jobb...

Hallå hallå...

Så här fixar man jobb på 3 minuter:

-Hej Lena (min gamla "chef"), jag ska ut och resa och måste ha stålar, hörde att det fanns ett ledigt jobb här.

-Hrm, vet inte riktigt...kan jag ringa dig sen.

-Visst..

senare

-Hallå Tina, kommer du ihåg datasystemet (melior)?

-Ge mig 5 minuter

-Kan du komma i morgon?

-Nej jag bor fortfarande i Göteborg.

-Ok, kom 7:30 på måndag..

Igår var vad jag kallar en bra dag, du vet en sån där dag när allt klaffar. En så dag då man är ute och går och det slår om till grön gubbe så fort man ska över. Det var ju uppvaktning på jobbet med presenter. Telefonen ringer och jag får jobb.

Jag gick i regnet runt i ösregnet, jag log, en bil körde förbi och blötte ner hela mig, jag log. Gick in på en affär med ett stort leende, kvinnan i kassan frågade vad jag hette och försökte anklaga mig för att vara skyldig henne 120 kr, jag log.

Jag träffade Tor och Josefin på ett kafe igår, de bjöd på fika. Efteråt fick inte plats i bilen så vi skulle ses hemma senare. Jag skulle ta spårvagnen men blev upptagen med annat på stan så jag kom hem mycket senare än planerat och när jag kommer hem står Tor och Josefin i gången med en stor byrå..

-Ahh nu kommer du, kan du hjälpa oss att bära in denna..

Då hade stackarna stått och väntat på slöa mig jättelänge..oj då.

I morse när jag skulle till jobbet gick jag och tänkte på min gårdag då jag plötsligt ramlade i trappan. Jag blev liggande ett par sekunder och tänkte:

-Kan detta bli en dålig dag?..

Uppvaktning i Arkivet: Guuu va söta ni är.. Jag fick en brun present som skallrar med koalabjörnar och kängurur på. Det var godis i:) och en jättefin dikt.. Tack så mycket Turid, Maria, Elisabeth och Frida (som fick för sig att åka till Turkiet istället). kraam

No feedback yet

Augusti 2020
Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sök

  XML Flöden

CMS software