« Snabbvisit...och låt den rätte komma in!Att föda »

...2 månader senare

2008-09-01

  14:33:12, av Tiny   , 802 ord  
Kategorier: Blogg

...2 månader senare

Jag vet....Är det någon gång i livet jag bör skriva mer än någonsin så är det väl nu. Men icke..jag har däremot skaffat mobilblogg tintelin.blogspot.com. Lättare att ta ett kort per dag tänkte jag. Ärramen. Jag ska allt skriva också...

Knodd ja. Han fyller hela 2 månader imorgon. Ojojoj. Han är nästan vuxen nu. Karin nämnde nåt om att han tar studenten 2026..så jag har iallafall lite tid på mig att fixa tårtan.

Tänk va di lär sig på 2 månader. Knodd kan numera nästan hålla upp sitt stora huvud själv. Han kan skratta åt flygplanet över skötbordet och har nu börjat säga sina första ord...så som gaaaaaahh, ooooooooh och dääääh...vad nu det betyder.

Det här med att vara mammaledig passade ju mig som fisken. Knodd vaknar halv 6 och vill ha lite mat. Han är då relativt pigg och känner inte för att ligga kvar i spjälsängen. Efter frukosten blir det då alltså iordninggör för dagen med diverse blöjbyten och tvättning. Därefter vill han sova framför tv´n fram till 8...inte mig emot.

Därefter går vi upp och låter mig duscha och äta frukost...sen Tim-mat igen. Därefter blöjbyte och morgonbestyr...sen kommer far hem på lunch klockan 12 och därefter går vi ut och går eller fikar hela dagen!

Tim har redan börjat på öppna förstolan! Hahaha..nej det är jag som gjort det. Anne ville att jag skulle bli med henne och Mira...så att vi kunde prata strunt och umgås lite. Jag har alltid varit lite rädd för det där med mammagrupper och vill inte umgås BARA för att vi har barn i samma ålder, men det visade sig va skittrevligt. Där halvlåg vi.. jag, Anne och 2 mammor till på en mjuk matta och bara pratade skit, fikade och kollade in barnens första möte med varann.

Jag har lovat mig själv att försöka prata så lite barn som möjligt med folk som inte har barn själv. Jag vet själv vad jobbigt det var att sitta och höra på blöjprat och spyor. Men nu har jag ju fått ett nytt intresse som faktiskt tar upp 24 timmar av dygnet och det visar sig vara jätteskönt att få ventilera med andra i samma sits. Tänka sig.

Ja så vad hänt sen sist. 5 veckor efter Tim landade började Jont jobba och jag skulle börja fylla mina dagar med 1 aktivitet om dagen, det är lagomt:)

Jag har fikat fikat fikat med både nya och gamla kompisar. Lycka har gift sig. Grattis vännen! Många vänner boende utomläns passade på att visitera då de var i Arvika. Melvin har fyllt 4 år. Jag och mor går till Mikaels grav med färska blommor varje söndag. Vi äter middag hos Jonts föräldrar väääldigt ofta...mycket bra tycker vi. Vi äter, de gosar med Tim! Maja har fyllt år!

Karin var även här på besök. Mycket najs. Som vanligt inspirerar hon mig med sin blotta närvaro och vi fick åter chans att vränga ord och tankar, men vistelsen blev ack så kort, men vi han med att softa och göra Karlstad. Jag hade bil, Karin hade körkort...så vi kompletterade varann rätt bra.

I måndags var jag på efterkontroll. Allt låg på plats och jag fick börja träna, vilket jag gjorde i torsdags. Bodypump med de lättaste vikterna räckte gott...fyyy fan. Muskler är för mig ett minne blott...Det var inte så att jag var liite svagare, jag hade ta mig fan tappat bort musklerna! Helvete...men det kommer.

I lördags hade vi heldag med Ako, Vod och kidsen Teja och Dino. Vi fikade och gick på Libanesisk resturang. Vi drack även Libanesiskt kaffe som Ako och Vod associerade till Indiskt rengöringsmedel...hrm..nåväl. Igår var vi återigen hos svärisarna och åt middag. Jag fick mig en ny kur med akupunktur för mina munliga utslag och kanske kanske blir det bättre.

Nej nu ska jag döda mjölbaggar...hörs snart. och som sagt. Jag tänkte försöka lägga upp en bild varje dag på tintelin.blogspot.com så gå dit vettja. Och ni som inte har facebook får helt enkelt skaffa. Där ligger mången bilder på Tims söta nylle..

Kram kram på eder alla..

3 kommentarer

Kommentar from: Tor  
Tor

Fasen va gøtt det låter med førældraledighet, det kanske inte ær så dum idé att skaffa barn trots allt =) Eftersom du ændå verkar fika hela tiden så kanske vi kan ta en/några kaffe nær jag kommer till Arvika i oktober? Jag måste fixa lægenhet i Oslo och flytta dit møblerna, men det tar ju inte en hel månad…

Lycka till med kampen mot mjølbaggarna också. Give ‘em hell!

2008-09-01 @ 14:59
Kommentar from: Tina  
Tina

hallå där! Klart som fan vi fikar! Hör av dig bara…Kan man röka mjölbaggar?

2008-09-02 @ 11:42
Kommentar from: Tina  
Tina

Tja Hora!

Inte nog med att vi INTE har rulltrappor i Arvika….vi har ingen plats för sådana reklamskyltar heller….detta har jag faktiskt aldrig tänkt på förut…

iiiiiiiiiiiiiii….har du ätit glass jävligt fort någon gång….så där så att det isar i huvudet…jag gjorde det nu…

2008-09-04 @ 14:16
Augusti 2020
Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sök

  XML Flöden

free blog tool