« Det går inte in......2 månader senare »

Snabbvisit...och låt den rätte komma in!

2008-09-04

  14:58:51, av Tiny   , 642 ord  
Kategorier: Blogg

Snabbvisit...och låt den rätte komma in!

Hej där!

Jag var med om nåt riktigt ruggit förut idag. Jag var på besök hos modern på Fordonsmuseet och plötsligt säger mamma...Mikael är här..-Va?

Jag kollade in bland bilarna och där stod han. Samma långa hår uppsatt i en svans, samma fundersamma min med lätt utputande läppar medan han strök fingrarna över mustagen. Han vände sig om och började gå emot oss.

-På faktura tack, säger han. Jag och mamma slutar stirra och börjar istället prata, men det lät mest som Piff och Puff på julafton.

Det var inte Mikael, denne hette Jan. Jag och mamma förklarade läget och mamma fick tom ta ett kort av honom:) Stackars Jan, han måste ha tyckt att vi var väldigt konstiga. Inte visste väl han att han rörde upp så mycket känslor bara av att se ut.

När jag kom hem började jag gråta. Plötsligt kände jag mig så jävla arg. Jag vill ha Mikael här NU. Jag har varit med om något stort här, jag har fått det finaste man kan önska sig....och han förtjänar en morbror!

Nåväl. Om man hade trott på själavandringar och andra sidan skulle jag ta det här som ett tecken. Han var här...han rörde om..och han försvann igen. Mikael...kom hem, du har varit borta länge nu..

Tim var på 2-månaderskontroll hos läkaren förut. Nej kontrollen tog bara 10 minuter, det är Tim som är 2 månader. Alla rätt även denna gång. Doktorn lyste med ficklampa i ögat, kollade reflexer, vägde, mätte och gullade en stund. Tim tackade genom att kissa ner översta byrålådan.

Därefter gick vi på café. Jag hade naturligtvis glömt plånboken, men riddaren i nöden avbröt sin jobbfrukost för att ta ut pengar till mig. Tack baby. Jag beställde den största baguetten och en stoor kopp kaffe. Tim sov som ett barn i vagnen och jag fick läsa Göteborgsposten (?) i lugn och ro.

Jag var på spinning igår. Jag valde en cykel långt bak ifall jag inte skulle orka hela vägen...och så blev det naturligtvis. Jag gjorde iallafall så gott jag kunde och med svensk punk i högtalarna var det riktigt behagligt. 75 min (!) senare var vi klara och idag har jag träningsvärk....i ryggen. Jaja...missuppfattning där. Bättre tramp nästa gång!

Nu har det hänt igen. Jag har jagats av ett objekt. Denne gång är det John Ajvide Lindqvists Låt den rätte komma in. Visst...den har filmatiserats och har premiär typ NU...men iallafall.

Det började med att Tor rekommenderade den. Jag lyssnade på den och läste samtidigt om den i Arvika Nyheter. Plötsligt visade sig att det skulle bli film av den och i min pocketklubb är den månadens bok, jag har läst mer artiklar om boken/filmen i andra tidningar och när jag träffade Mia igår berättade hon att hon lyssnade på en så jävla bra bok.......Låt den rätte komma in!

Oj nu fick jag SMS. Fjodda och Jeanette har inflyttningsfest imorgon...kläder är ett måste...suck.

Haha..När jag kom hem förut hade Tim fått en present. Från Maja stod det på paketet men enligt budet (HÄST) hade han fått betala..Tack Häst! I paketet låg en lite förstor tröja med texten:

DIE BRAT DIE!

hahaha....Maja, du är ju underbar!

3 kommentarer

Kommentar from: Maja  
Maja

DU är underbar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Te quiero!!!
Jag är så bakis att jag knappt orkar hålla ögonen öppna. Hade du varit här skulle du få trösta och pussa mig kinden.

2008-09-07 @ 09:43
Kommentar from: karin  
karin

Tina, den här är till dig. Lyss, och njut!

http://www.youtube.com/watch?v=wooAsMxJGy0&feature=related

2008-09-08 @ 23:18
Kommentar from: Tina  
Tina

Maja..jag kan trösta på telefon.
Karin…fy fan va stygg!!

2008-09-17 @ 23:20
Augusti 2020
Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sök

  XML Flöden

powered by b2evolution free blog software