« Han är ju bara ute och kör..Det går inte in... »

Rymdinvasion i Styckåsen.

2008-10-15

  08:52:27, av Tiny   , 739 ord  
Kategorier: Blogg

Rymdinvasion i Styckåsen.

Det verkar hända nattetid. Inatt gick jag förbi Styckåsskolan och det var bäcksvart ute. Det verkade hända nåt i gymnastiksalen och jag kikade in. Golvet och en bit upp på väggen var täckt av sopor. En kille roade sig med att krossa rutor. Jag hade min MP3-spelare i öronen och fick därigenom information om vad som pågick. Det började röra sig bland soporna och jag upptäckte nåt utomjordiskt komma krälande. Jag skyndade förbi skolans ytterdörrar och upptäckte att alla stod på glänt. Jag ville så gärna, men vågade inte gå in så jag ökade stegen. En dörr stod helt öppen och jag kikade in. En säng med vita lakan, på väggen över sängen hängde ett stort svart kors och i sängen resterna efter en förkolnad människa. Jag fick panik och ville springa men kunde inte. Jag fick information om att kämpa, och jag fick en känsla av att springa i hög snö.

Har jag blivit galen? Ja det skulle man kunna tro. Det var när jag vaknade imorse och skulle försöka beskriva drömmen för Jont jag förstod att så nog vara fallet. Men det stoppar inte där..

Lördag morgon la jag Tim hos Jont och föreslog skiftbyte någon gång runt halv 8 på morgonen. Jag la mig och sov till halv 10. När jag vaknade var jag helt förstörd. Kramades och pussades och betedde mig allmän skump. I drömmen hade Jont nämligen haft en timmes kul med någon annan. Han tyckte inte det var nån vidare big deal och låtsades som om det regnade. Jag stod och gapade med Tim i famnen och fick rådet att slänga ut Jont. Men.....Tim då...öh...ångrar du dig inte...men...va? Nej jag vill inte slänga ut honom. Vännerna sa..Tina du måste...han kommer att göra det igen.

Söndag morgon var det riktigt jobbigt. Några timmar efter skiftbytet kom jag inspringande till Jont och Tim och grät floder. Jag hulkade och hulkade och en oförstående Jont tröstade så gott det gick.

På några timmar hade jag lyckats drömma att vi åkte till New York som planerat. Jag gick själv på stan och "fyndade". Av någon anledning köpte jag väldigt mycket silverfärgat. Skor, väskor, korgar och annan skit som jag nog egentligen inte ville ha. Anledningen var väl att det var så förbannat billigt...5, 10 och 50 stod det på nummerlapparna och jag handlade.

När jag mötte upp Jont kollade han forskande på mig och frågade: Du vet att det är DOLLAR va? Öh...oj...jaha då var det inte så billigt...

Jag hade Tim i bakhuvudet men var tvungen att tänka efter var jag lämnade honom senast..och så kom dagen. Det visade sig att jag var surrogatmamma och vi hade åkt till New York bara för att lämna Tim. Vi mötte upp de lyckliga föräldrarna som verkligen smälte när de fick se "sin son". De tog upp honom och grät av lycka, själv stod jag bredvid och försökte få en syl i vädret. Nej....han är min!!! Jonathans mamma, som nu också var med, log när Tim överlämnades till sina nya lyckliga föräldrar. Jag skrek och skrek, men fick till svar: Tina, du har ju skrivit på papper....kom nu. De nya föräldrarna vek omsorgsfullt ihop Tims alla kläder och då vaknade jag.

Fy fan. Tänk att drömmar kan vara så verkliga..Ja, om vi ska försöka tolka dessa drömmar nu då. Drömmen inatt om rymdvarelserna och den döda kroppen var väl ett hopkok av boken om flodkatastrofen jag lyssnar på just nu. Drömmarna om Tim och Jonathan är kanske en fet smäll och en påminnelse om att inte ta dem förgivet.

oj...nu vaknade Tim.

Handmottagningen! Läser ni detta vill jag tacka för den fina dräkten. Ni anar inte vad snygg han blev i den. Kram på er!!!

4 kommentarer

Kommentar from: Maja  
Maja

Det händer mycket i kropp och själ när man får barn!

2008-10-15 @ 19:44
Kommentar from: Lycka  
Lycka

Om jag var du så skulle jag byta bok.
Välj något lättsammare och mysigare just nu och gå tillbaks till den där boken senare!

Och kom ihåg att det varit fullmåne i dagarna, det påverkar både mina och barnens drömmar!

Kraaaam!

2008-10-16 @ 09:13
Kommentar from: Tina  
Tina

Ni har så rätt mina vänner. Jag har blivit lite av en kyckling på senare tid. Jag undviker gärna skräckfilmer mm…borde nog undvika skräckböcker också….

2008-10-16 @ 09:23
Kommentar from: Christian  
Christian

you sicko tina, men ibland kan det vara riktigt svårt att skilja på dröm och verklighet..!

2008-10-16 @ 12:56
Augusti 2020
Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sök

  XML Flöden

powered by b2evolution free blog software