« Jag hatar karate...och sommarjobbHon är tillbaka »

Nästan 4 timmar...och Selma

2009-03-23

  21:49:49, av Tiny   , 633 ord  
Kategorier: Blogg

Nästan 4 timmar...och Selma

Nästan 4 timmar tar det att ta igen 2 år, fast vi skulle nog ha suttit längre om inte småbarnsmammans sovklocka hade påmint (påmint har jag nog aldrig skrivit) om att klockan var över 9.

Saken är den att jag har varit på fika hos Mattias. Det fanns en tid för ungefär 10 år sedan då vi allt som oftast tjatade hål i varandras huvuden med kopparna fyllda med kaffe. På den tiden tjötades det oftare, ibland skrev vi (han) låtar och vi tillbringade en och annan timme i replokalen.

Nu var det alltså dax igen och fan va gött det är att ta igen, diskutera minnen och huruvida vi har eller inte har 30-årskris.

Igår var jag och Jont på Selma Spa, äntligen. Jo för när Jont fyllde 30...(2 år sen) fick han ett presentkort av mig och då skulle det vara övernattning minsann, vi splittade kortet och nöjde oss med heldag.

Söndagmorgon alltså. Tim lämnad hos väldigt glada barnvakter (farmor och farmfar) och det bar iväg mot Sunne. Vi checkade in och fick oss ett par trendiga frottétofflor och en svart kimono "one size fits non"-modell. Det byttes om och vi beslöt oss för att starta med solningen. Jont som aldrig solat solarium förut tyckte det var lite vansinne att behöva vara helt naken i solariet...han hade ju liksom aldrig solat snoppen förut..som han uttryckte det. Då denne endast hade knälånga badbyxor som alternativ tog han ändå mod till sig.

När jag krånglat mig ner under lysrören slog det mig plötsligt att jag ju inte alls gillar detta. Faktum är att jag tillochmed kan få lite panik när jag tänker efter. Tänk om en massmördare skulle stryka omkring därinne och få för sig att sätta lås på solariet och proppa i en massa poletter...äh...dom skulle nog undra i receptionen förresten..

Därefter gav vi oss i kast med bubbelpoolen för att därefter ge oss på utomhuspoolen. Det snöade dagen till ära och vi tävlade om vem som orkade stå vid kanten längst. Efter ännu lite bubbelpool vankades lunch. Jont och jag i myskläder och frottétofflor bland uppklädda affärsmän och kvinnor...men maten var god.

Efter maten var det dax att bada igen. En stund i bastun och farligt nära ett dopp i kallbassängen. Efter utforskande av korridorer och upp och ner i hissar hade vi nog sett hela stället. Vi avslutade med kaffe i loungen där det låg lyxchoklad till paret Ingman...najs. Selma Spa lär besökas fler gånger, då sover vi över.

I lördags var det kalas. Lille Wille har blivit 1 och det firades rejält med massor av folk och fådda leksaker spridda över golvet. Då jag hade fullt upp med träning kom jag något senare än alla andra, mötte Tim i köket som började gnälla så fort han fick syn på mig...måste va frisyren. Det vankades kaffe och glass och jag hann knappt sätta mig förrän det var dax att gå.

Vi gick vidare för bla hockey hos Anne och Björn och rundade av med gött mos på kocki.

Vi har börjat hänga ordentligt på förskolan också. I onsdags var det sång...när vi närmade oss slutet frågade fröken om det var någon som hade önskemål. Björn skruvade på sig och hade gärna velat föreslå Thunderstruck.

Nej...nu dish och dusch.

3 kommentarer

Jontas

Fråga till Jont: Blir man inte väldigt sore om snoppen av att utsätta den för strålning? Förkolnar helt?

2009-03-24 @ 17:13
Kommentar from: Tina  
Tina

hähähä….Jont svarar: Exteriört inga som helst men.

2009-04-02 @ 12:24
Jontas

Det finns något som heter sena effekter. Sedan är det strap on som gäller. Hjälpmedelscentralen subventioner nog inte, men jag kan inte svära på det.

2009-04-02 @ 20:21
Augusti 2020
Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sök

  XML Flöden

powered by b2evolution