« Internationellt gångbart?Nästan 4 timmar...och Selma »

Jag hatar karate...och sommarjobb

2009-04-01

  21:36:30, av Tiny   , 682 ord  
Kategorier: Blogg

Jag hatar karate...och sommarjobb

Amm?n tja.

Jag ?r s? m?r s? m?r att jag inte orkar r?ta p? ryggen. Dagens tr?ningspass tog musten ur mig. Jag orkade inte t?nka p g a s?mn- och matbrist men jag k?mpade p? j?vlar i min sj?l, duttboll p? 4 personer kan klassas som mord. Nu har jag allts? ont i i stort sett varenda st?rre muskel och under f?tterna ?r jag skinnfl?dd.

Men dagen b?rjade ?nd? r?tt bra. Vaknade som vanligt av Jont och Tim som studsar ner i s?ngen vid sis?d?r kvart i 8. Tim str?cker sig mot lampan och viskar PAPPA. Jont pussar oss hejd? och l?mnar oss till v?rt ?de. Tim fl?sar, studsar och f?rs?ker dra ner de sm? fotbollsskorna som h?nger p? s?ngramen...jag f?rs?ker somna om men v?cks av sm? sm? fingrar i ?gonen och vi g?r upp.

Stunden senare dyker Bj?rn och Mira upp p? kaffe. D? ringer telefonen. Det var Ingela P, min gamla chef p? gyn i Karlstad. Hon babblar p? och undrar hur allt ?r medan jag h?ller tummarna s? de blir bl?. Jag har n?mligen s?kt 20 sommarjobb p? sjukhuset i Arvika och Karlstad. N?r jag ringer till Arvika s?ger de dock att de inte beh?ver folk och h?nvisar till Karlstad. Detta tycker jag ?r sm?tt konstigt d? de faktiskt g?tt ut med annons.

Hursomhelst. Jag har pratat in p? Ingelas telefon samt skickat ett mail med f?rfr?gan/bedjan om hon vill ha mig i sommar. Nu sa hon dock att hon inte visste vad hon skulle g?ra d? hon lovat 2 andra...men att att hon ev hade n?got till h?sten.

Har jag sagt att min dr?m ?r att jobba p? Gyn i Arvika och de dagar de ?r st?ngt h?r skriver jag f?r Karlstad? Nehej...men s? ?r det. Nu s?ger Ingela att det ?r mig hon har i ?tanke d? Gyn ska ?ppna i Arvika till h?sten...wiiiii! Jag kastade mig p? mailen och skickade ett mail till om att jag ju ocks? ?r undersk?terska och dubbelarbetar g?rna...medan j?rnet ?r varmt menar jag:)

Nu vet jag allts? inte om jag ska vara glad eller ledsen....trodde det var safe d? jag faktiskt s?kt 10 jobb i Arvika och 10 i Karlstad...men nu k?nner jag mig pl?tsligt os?ker. Vi h?ller en tumme till om att n?n h?r av sig s? Jont f?r va pappaledig i sommar.

I s?ndags var vi p? Mammapappabarnm?ssa i Karlstad. Hahaha...mitt mission var att f?rs?ka lura till mig s? mycket gratisgrejer som m?jligt och jag tror jag lyckades. Jont och Anne tyckte jag var lite slug emellan?t...men fan va kul jag hade n?r jag radade upp bl?jor, servetter, tr?jor (newborn), schampo, tv?l, tidningar och minimor?tter p? golvet n?r jag kom hem!

Barntr?ningen g?r bra tack. Jag h?ller tr?ningen varje l?rdagmorgon och k?nner mig allt som oftast f?rvirrad n?r tr?ningen ?r slut, mina karatekollegor tycker dock jag sk?ter mig bra. I l?rdags kom den allra minsta tjejen (7 ?r) fram till mig efter tr?ningen och sa: -Jag hatar karate.

Jag f?rs?kte s?ga att det kan k?nnas s? i b?rjan. Jag hade ocks? klump i magen innan tr?ningen n?r jag b?rjade med kampsport. Det ?r otroligt mycket att t?nka p?, l?ra sig och komma ih?g s? ibland vill man bara ge upp. Sen l?r man sig, f?r lite sj?lvf?rtroende och tar nya tag...sen kommer i regel en dip till och en till...men det tar vi n?n annan g?ng:)

Nej nu ska jag harkla mig och byta st?llning i stolen...s?ger s?.

1 kommentar

Jontas

Jag visste inte ens att det fanns sjukvård i Värmland. Är det inte därför ni vill ingå i Västra Götalandsregionen? >;-]

Hoppas du får jobb. Här hade funnits på ditt gamla jobb om det inte vore för anställningsstopp. Sex vakanser av tjugo, men anställningsstopp. Sanslöst.

2009-04-02 @ 19:15
Augusti 2020
Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sök

  XML Flöden

blog engine