« Tillbaka till verkligheten..Internationellt gångbart? »

Hälften frenesi, hälften ironi

2009-04-28

  20:38:13, av Tiny   , 803 ord  
Kategorier: Blogg

Hälften frenesi, hälften ironi

Jaaa halleluja...skulle man kunna säga för att inleda denna dag. Som vanligt har jag inget direkt ämne för dagens skrivning, men det brukar rulla på.

Kan ju börja med att ställa en fråga. Varför måste jag alltid dansa när jag blir berusad, jag anser också (som drucken) att jag är förbannat bra på att dansa..tyvärr. Som i helgen...Evil Emil och bandet spelade på Ritz och under pausen (?!) röjde jag och Anchi loss utta bara satan. Publiken, som vi fucktiskt får kalla dem, ty de satt i biostolar med näsan riktad mot den lilla lilla yta på dansgolvet...där alltså jag och Anchi stod...Jag kanske bör lägga till att jag aldrig har till syfte att försöka se sexig ut, eller alls synas...men men...dansar gör jag...

Hela lördagen var förövrigt heeelt perfekt. Jag bajkade som vanligt iväg till Dottevikshallen vid 10-snåret. Bytte om och andades in lite tom gymnastiksal och klottrade ner idéer för dagens träning. Duck (min tränare och medtränare) äntrade och jag fyllde skurhinkarna.

Jo förstår ni. I karate hör det till tradition (sägs det) att man alltid bör träna i en ren träningssal (dojo). Alltså måste vi alltid springa några varv på alla fyra med trasor i händerna. Nu har kidsen fått in vanan och vi behöver inte ens be dem längre.

Nåväl...klockan blev 11 och vi drog igång. Vi mediterade, hälsade och satte igång med duttboll. Något jag aldrig testat med barnen förut. Detta visade sig bli succé, en och annan tackling, men helt utan skador...gött.

Därefter bad jag gruppen ställa upp för khion med näsan mot fönstret...och vi körde grundtekniker. Därefter ställde de upp för kata och gissa om de gjorde mig stolt. Publiken (förvisso bestående av en enda mamma) ställde sig upp och apploderade...och jag sträckte förstås lite extra på ryggen...

Efter barnträningen är det dax för oss vuxna att träna i 1 timme och 45 minuter. Även detta gick väldigt bra och jag orkade mer än vanligt. Kanske beror det på att jag faktiskt börjat springa 2 gånger i veckan. Hrm, detta gör jag naturligtvis inte för att det är kul...utan för att det drar ihop sig för gradering..

Ja..och appropå gradering...Jont springer Göteborgsvarvet 16 maj och vi har bokat hotell och hela köret....gissa när graderingen är då? Jo men det kunde man ju ge sig fan på...nåväl..Duck skulle se vad hon kunde göra. I värsta fall får jag åka någon annanstans..eller helt enkelt vänta ett halvår..

Efter träningen cyklade jag hem och mötte upp Jont. Denne hade varit med på Hälsorundan och lämnat Tim hos föräldrarna. Vi for och hämtde honom och Jont bjöd på Kockimat. När solen fullkomligt stekte förvägrades lägenheten och vi drack kaffe i lekparken (ylle).

Efter lite piff for vi återigen iväg med Tim (som för första gången skulle spendera natten utan sina föräldrar)..sen hem och hämtade vin och iväg på fest. Hos Stina var det rappat med folk och alla valde att sitta på balkongen. Mycket trevlig fest och vidare mot Ritz alltså....Evil Emil var riktigt svängiga, men jag kan inte komma ifrån att jag tyckte dom spelade samma låt heela tiden..

Haha...efter den obligatoriska pizzan kikade vi in på Mulan (stället för alla). Där möttes både Räv och Gruva på dansgolvet. Räv något gladare än Gruva. Marita, min kusin var också bland de festande...

Vid 9 väckte jag Jont och frågade om vi inte skulle ta och ringa efter Tim...höhöhö..så var det med sovmorgonen:) Vid 11-tiden kom han...och det var knappt farföräldrarna ville lämna honom ifrån sig.

Gött. Då vet man att det funkar. Nästa gång kanske de blir Westcoast Riot då...wiii...sitter i detta nu och lyssnar på Bouncing souls och bara drömmer.

Just det...blev snuvad på ett jobb idag också. Jag följde Mias råd och sökte lite jobb inom hemtjänsten. De ringde idag från Dotteviks hemtjänst och allt var väl klart för intervju när frågan kom...
-Har du körkort?

No feedback yet

Juli 2020
Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sök

  XML Flöden

powered by b2evolution