« New York 2009Tillbaka till verkligheten.. »

Jag har ju glömt...

2009-09-03

  17:05:41, av Tiny   , 425 ord  
Kategorier: Blogg

Jag har ju glömt...

Hallå! Jag har ju glömt att lägga in dagboken. Haft den på datorn, men ej fått fingern ur. Nu är den ute...mycket nöje!

texten nedan är inte så uppdaterad. Sitter just nu på tåget från Karlstad...

Jaa, hehej hallå dagboken. Nu sitter jag nog konstig nog i bilen och skriver....jorasatt...Saken är ju den att jag fått en miniminidator i present och kan nu skriva precis överallt. Framför mig sitter Jont och kör genom ett regnigt Sverige och bredvid mig har Tim precis somnat. VI är påväg till Göteborg. Där ska vi slagga hos morbror Thomas, för att i morgon otta ta oss ut till Landvetter och vidare ut i världen. Jeeej. Då har stunden alltså kommit...Det var nån gång i Göteborg vi kom på att vi skulle ge oss av på min 30-årsdag. Planen var att sitta någon stans på Manhattan och dricka en Cosmopolitan...helst på Starbucks...men det kan bli svårt. Karin började planera och Mia gjorde la en 100-lapp i en box och sköv den under sängen.

Planerna är nu ändrade och det är "bara" jag, Jont, Tim, Fjodda och Jeanette som åker. Dom kommer en dag efter oss och räknar förmodligen med att få guidning och delaktiga i våra nya NY-kunskaper.

och sen sist...Ja...allt typ. Tim har fyllt ett och paket rasar fortfarande in, Idag fick han en BRUN mini-Kånken och jag fick DOLLAR. Hehe...jag hade visst sagt till Sara att jag önskat mig en massa sånt och det fick jag...hehe.

Arvikafestivalen -09 är avklarad. För mig blev den kort men intesivare än någon gång förut skulle jag tro. Lördagsbiljett och tillbring av flera timmar på festivalområdet med Anne, Mira och Tim. På kvällen blev det kalas och vi hann med några stycken. Började på gräset hos Peter och Stina, dessa skulle in och se Fleet foxes och vi blev kvar. Maria R oroade sig för smultronfläckar på sin vita klänning och försvann. Vi traskade vidare mot en en syntig moderat-husvagn (?), men möttes av många bekanta ansikten. Ett obekant var dock Tor...ja inte stor-Tor utan en på blott en månad. Marika och Mats`s Lilly var visst en pojke!

Nåväl...efter en och annan Eddie Meduza och några klassiska riv (trots syntig moderat-husvagn) traskade vi in på området. Korn började precis och jag gladde mig åt storleken på öltältet. Efter några nedtramp bakom toaletterna hittade jag en 100-lapp och Mia Tjänberg. Det minglades, men Anne fick migrän och gick hem. Jag hittade 200 kronor till på backen och bjöd på föda. Sen traskade vi hem och jag lovade nog en fika med Mia, som jag förståss glömt....suck.

No feedback yet

Juli 2020
Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sök

  XML Flöden

blogging tool