« VAB, -6 och saltlakrits på tubMer NY »

och sista...

2009-09-03

  17:18:11, av Tiny   , 385 ord  
Kategorier: Blogg

och sista...

Hej! Börja nerifrån från "jag har glömt"

Tisdag: Sista dagen

Idag skulle vi går ner mot WTC. Vi hamnade på Century 21, men fick lite panik av människor och trängsel. Nån stoppade upp en hel kö för att skrika ut sina känslor för Tim...ja eller Tem som det heter over there. OMG so beautyful! God bless him!

Därefter gick vi mot Brooklyn Bridge. Hamnområdet var underbart och vi hittade en fejkstrand där Tem fick baska lite i sanden. Väl på Brooklyn bridge var det mycket folk. Vi orkade inte gå så långt ut, men fick några fina bilder.

Sista kvällen avnjöts redig pizza och öl i Greenwich. Efter detta skulle vi försöka hitta välling inför hemresan, men det var inte det lättaste. En påse pulver kostade 300 kr och jag funderade på om det verkligen var välling i den. En annan variant var färdigvälling i konservburk, där man skulle öppna och poora över i flaskor. En tredje variant var färdigvälling i plastflaska, blaskig till tusen men det funkade. Vi avslutade med att gå en allra sista gång genom Manhattan tillbaka till vårt hotel. Denna kväll valde vi 1:a, 2:a avenyn till en början, men hamnade på Broadway ändå tillslut.

Onsdag:

Vi tog en sista frukost på vårat franska ställe med gott bröd. Vi handlade liten inför avfärd. Fick hjälp ner i tunnelbanan med väskor och sulky. Flygresan var väl lite tråkig för en del av oss, men gick relativt fort och vi var snart hemma i Sverige. Väl hemma kom Thomas och hämtade oss, belönades med en whiskey och vi for hemåt. Efter en liten stund började vi alla se dubbelt och beslöt oss för att tupplura lite på en camping. Sagt och gjort, en halvtimme senare var vi lite klarare och for iväg. Vi höll oss vakna mha billekar och rullade så småningom in i Arvika.

Väl hemma möttes vi upp av Jonts föräldrar och upptäckte att nycklarna var borta! Inte bara nycklarna, hela j-a ryggsäcken hade ramlat av den stora ryggsäcken och låg säkert kvar på rullbandet på Landvetter. VI rinde Securitas, vi fick lite rabatt och han släppte in oss. Det första vi hittade när vi öppnade väskan var förstås....kom igen allihopa...NYCKLARNA!

vad hände sen...

Nej, vad har hänt. Tim har börjat på dagis och vi har KÖPT HUS! Mer om detta kommer förståss...

No feedback yet

Juli 2020
Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sök

  XML Flöden

free blog software