« Den fastspända flickanoch sista... »

VAB, -6 och saltlakrits på tub

2013-01-21

  13:49:00, av Tiny   , 418 ord  
Kategorier: Blogg

VAB, -6 och saltlakrits på tub

Sedär ja. Jag är tillbaka. Det tog bara några år av fullt upp att inse att jag faktiskt behöver detta. Bloggandet alltså. Jag kommer ihåg när jag sist höll på att skriva. Det blev ett beroende, ett behov av att skriva av sig. Jag inser nu hur fantastiskt kul det också är att läsa gammalt och kanske kommer Tim och Noel också finna glädje i gamla morsans anteckningar.

Noel ja, det är nykomlingen i familjen. Har har varit med oss ett tag nu, ty han fyllde hela 2 år förra veckan.

Noel är inte som andra 2-åringar, han har ett ovanligt stort ordförråd och använder detta så ofta han kan. Han berättade för mig att han inte ville ha mat, han ville sova istället. Jag lyfte upp honom. Han tog mina ansikte i sina händer, något han gör ganska ofta, låste fast mig med blicken och sa: Jag är ledsen idag....för att nästa sekund springa studsa likt en studsboll över golvet. Nåväl, vi har ju alla olika sätt att visa våra känslor.

Tim då, den ja han som var 1 år sist jag skrev. Han har blivit 4,5. Han ligger och sover för närvarande. De ringde från dagis nyss och önskade att jag kom och hämtade honom då hans öron värkte så att han skrek. När jag kom och hämtade honom var dock allt bra igen, men han gick upp på rummet och la sig...ja och nu sover han. Detta brukar han inte göra. Han är också av den sorten som inte vill missa en sekund av dagens äventyr, så ja...nåt är det.

Noel 2-åringen, han sover middag nu så här sitter jag med kaffe och P1 i mobilen. Ja inte kaffe alltså, i mobilen.

Vi har köpt hus också, javisst. Nu mera bor vi i Taserud, ett område där sambon Jonathan (ja den gamla vanliga) växte upp. Vi trivs och frodas. Barnen går på dagis bara nåt kvarter bort och jag...jobbar i Arvika nu. Är fortfarande anställd på CSK i Karlstad, men de låter arbeta här. Må, ons barnmottagningen och tis, tors, fre ögonmottagningen.

Träningen går bra tack. Har numera blått bälte i karate och det går riktigt bra. Jag är fortfarande ivrig att få lära mig nytt och kämpar för ett brunt bälte framöver. Varannan lördag håller jag träningen för nybörjar vuxna och fortsättning barn. Även detta går rätt bra faktiskt.

Så där...det var början på framtida bloggande. Tack Jontas, som inte tröttnat på mig:)

Ang rubriken...jag köpte Icas saltlakrits på tub (till glass) igår..Jävel vad gott det var!

2 kommentarer

Kommentar from: Jontas  

Aldrig att jag tröttnar på dig! När jag har små stunder över så raderar jag spam, spam, spam, spam, spam här.

2013-01-24 @ 22:32
Kommentar from: Anne
Anne

Jag har tydligen “prenumerationen” kvar av din blogg. HURRA att du är tillbaka!

2013-01-28 @ 17:28
Juli 2020
Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sök

  XML Flöden

powered by b2evolution